Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern Münchenin tähtipuolustaja sivuun sydänongelmien vuoksi

Noussair Mazraoui
AOP

Bayern Münchenin laitapuolustaja Noussair Mazraoui joutuu sivuun vähintään muutaman viikon ajaksi sydänongelmien takia. Marokon maajoukkuemies on asetettu välittömästi sivuun Bayernin vahvuudesta ja hänen tilaansa tarkkaillaan päivittäin.

Bundesliigan mahtiseura Bayern München on saanut huolestuttavia uutisia. Joukkueen laitapuolustaja Noussair Mazraouilla on löydetty lääkärintarkastuksen yhteydessä sydänvika, jonka myötä hän on sivussa vähintään muutaman viikon ajan.

Mazraoui ei näin ollen pysty osallistumaan Bayernin harjoituksiin ennen Bundesliigan jatkumista talvitauon jälkeen.

Uutiset ovat surkeita Bayernin kannalta senkin takia, että myös toinen joukkueen laitapakki, Lucas Hernandez, on loukkaantuneena. Hernandezin kohdalla kyse on vakavasta vammasta, eikä hänen uskota palaavan pelikentille enää tämän kauden aikana.

Myös joukkueen monivuotinen ykkösmaalivahti, Manuel Neuer, on sivussa hänen murrettuaan jalkansa lasketteluonnettomuudessa.

Mazraoui oli mukana Qatarin MM-turnauksessa ja kuului Marokon tärkeimpien pelaajien joukkoon.

Mies pelasi vakuuttavasti alkulohkossa, mutta joutui koronatartunnan vuoksi sivuun maansa neljännesvälieräkamppailusta Portugalia vastaan. Hän nousi pelaavaan kokoonpanoon jälleen Ranskaa vastaan nähdyssä välierässä.

Bundesliiga starttaa jälleen 20. tammikuuta. Sarjan piikkipaikalla kiikkuva Bayern kohtaa seuraavassa ottelussaan RB Leipzigin.

Lähde: NDTV Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga