Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Valioliiga

Lähde: Frank Lampard saamassa potkut vielä maanantain aikana – Goodison Parkilla kuohuu

Frank Lampard
AOP

Silmukka Frank Lamparadin ympärillä kiristyy entisestään. Evertonin surkeat otteet tällä kaudella saivat jälleen jatkoa viikonloppuna, kun West Ham kaatoi Toffeesin Lontoon olympiastadionilla 2-0 lukemin. Ottelun jälkeen Lampardiin kohdistuneet potkuhuhut saivat lisää vettä myllyyn.

Jarrod Bowenin kaksi ensimmäisellä puoliajalla syntynyttä maalia riittivät West Hamille voittoon Evertonia vastaan lauantaina. Frank Lampardin ryhmä vei pallonhallinnan selkeästi nimiinsä, mutta joukkueen pelaaminen oli jälleen kerran suhteellisen mielikuvituksetonta ja verkkaista.

Lampardin kerrotaan ottaneen 14. tammikuuta pelatun Southampton ottelun jälkeen yhteen Abdoulaye Doucouren kanssa sillä seurauksella, että pelaaja määrättiin harjoittelemaan erillään muusta joukkueesta. Doucoure ei ollut Toffeesin kokoonpanossa lauantain pelissä.

Paineet Lampardin yllä vaikuttavat kasvavan jatkuvasti ja englantilaislegendan raportoidaan olevan vaarassa menettää työpaikkansa vielä maanantain aikana.

Lähteiden mukaan tappio West Hamille oli viimeinen niitti Evertonin seurajohdolle, jonka uskotaan saaneen tarpeekseen vaatimattomista tuloksista.

Toffees on pystynyt voittamaan 20 pelaamastaan valioliigaottelusta vain kolme ja maalierokin on 13 osuman verran pakkasella. Joukkue on valahtanut sarjataulukon toiseksi viimeiselle sijalle. Materiaalinsa puolesta sinipaitojen pitäisi ehdottomasti pystyä parempaan.

Lähde: Daily Express

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga