Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n koutsi jyrähti omilleen kärkikamppailun jälkeen: “Tämä ei ole hyväksyttävää”

Erik ten Hag
AOP

Manchester Unitedin manageri, Erik ten Hag, oli todella pettynyt suojattiensa hävittyä Valioliigan huippuottelun Arsenalia vastaan lukemin 3-2. Hollantilaiskoutsin mukaan ottelu ratkesi henkilökohtaisiin virheisiin.

Manchester United on edelleen ainoa joukkue, joka on pystynyt voittamaan tällä kaudella Arsenalin Valioliigassa. Syyskuussa Old Traffordilla nähty kohtaaminen oli vauhdikasta jalkapalloa, eikä Emiratsilla pelattu ottelu tehnyt poikkeusta.

Tällä kertaa lontoolaiset nousivat kuitenkin varsin tasaväkisen ottelun voittoon Eddie Nketiahin loppuhetkien osumalla.

ManU kärsi näin ollen ensimmäisen tappionsa talvitauon jälkeen, johon joukkueen manageri, Erik ten Hag, oli erittäin pettynyt.

– Kaikki Arsenalin tekemät maalit syntyivät meidän tekemiemme virheiden seurauksena. Tämä ei ole hyväksyttävää. Viime viikolla Manchester Cityä vastaan me olimme todella vahvoja vastaavissa pelitilanteissa.

– Tässä ottelussa jäimme kuitenkin todella kauas parhaasta tasostamme. Kaikki heidän tekemänsä maalit olivat vältettävissä. Tämä ottelu ratkesi pieniin yksityiskohtiin ja teimme liikaa vääriä valintoja.

– Tälläistä on vaikea hyväksyä. Kerroin pelaajilleni, että jos haluamme voittaa, emme yksinkertaisesti voi tehdä nähdynkaltaisia virheitä. Meidän on otettava tästä opiksemme.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga