La Liga

Real Madrid nousi voittoon San Mamésilla – Carlo Ancelotti ylisti keskikentän tähteä: “Mielestäni hän oli ilmiömäinen”

Eduardo Camavinga

Real Madrid kaatoi Athletic Bilbaon sunnuntaina Estadio San Mamésilla 0-2 lukemin. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Karim Benzema ja Toni Kroos. Los Blancosin käskyttäjä Carlo Ancelotti hehkutti silti pelin jälkeen keskikentällä operoineen Eduardo Camavingan suoritusta.

La Ligan ylempään keskikastiin kuuluva Athletic Bilbao sai eteensä valtavan haasteen sunnuntaina, kun vieraaksi saapui hallitseva Espanjan mestari Real Madrid.

Kotijoukkue haastoi valkopaitoja ennakkoluulottomasti ja baskeille kirjattiin peräti 18 maalintekoyritystä ottelun aikana.

Real osoitti lopulta laatunsa ja käytti omat tilanteensa tehokkaasti hyödykseen.

Avausmaali näki päivänvalon 24. minuutilla, kun hallitseva Ballon d’Or-voittaja Karim Benzema osui maalipuiden väliin. Bilbao haki tasoitusta hanakasti, mutta tauolle siirryttiin vieraiden yhden maalin johtoasemassa.

Peli jatkui tasaisena myös toisella jaksolla molempien joukkueiden rakennellessa hyviä tilanteita. Jälkimmäisen nelivitosen ainoa maali syntyi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Toni Kroosin osuttua Rodrygon esityöstä.

Voiton myötä Madrid on edelleen kolmen pisteen iskuetäisyydellä sarjaa johtavaa FC Barcelonaa perässä.

Los Blancos-koutsi Carlo Ancelotti hehkutti taiston tauottua Eduardo Camavingan panosta.

– Haluan alleviivata Camavingan tärkeyttä tässä voitossa. Mielestäni hän oli ilmiömäinen.

Lähde: Football Espana