Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid-tähden arvostelu ei ota loppuakseen: “Mielestäni häntä on hehkutettu liikaa”

Vinicius Junior Real Madrid
AOP

Vinicius Jr on noussut muutaman viime vuoden aikana La Ligan terävimmälle huipulle. Real Madridin hyökkääjä on muodostanut yhden Euroopan pelätyimmistä hyökkäyskaksikoista yhdessä Karim Benzeman kanssa. Mallorcan puolustaja, Pablo Maffeo, kertoo oman mielipiteensä brasilialaisesta.

Vinicius Junior on yksi La Ligan seuratuimmista pelaajista. Brasilialainen laitahyökkääjä saa säännöllisesti kritiikkiä sekä faneilta, että pelaajilta pelatessaan Real Madridissa, ja hänen päävalmentajansa Carlo Ancelotti on saanut tarpeekseen.

Iltalialaiskoutsi vaati hiljattain julkisesti enemmän kunnioitusta suojatilleen. Osa Espanjan liigassa pelaavista pelaajista kuitenkin näkee, että brasilialaisen tulisi muuttaa joitain asioita ja ansaita kanssapelaajien kunnioitus teoillaan.

Yksi heistä on Real Mallorcaa edustava Pablo Maffeo, joka kohtasi Vinicius Jr:n kahdesti viime kauden aikana. Maffeo uskoo, että Real-pelaajan tulisi kiinnittää enemmän huomiota käytöstapoihinsa.

– Minulla ei ole mitään henkilökohtaista Vinicius Jr:a vastaan ja mielestäni hän on loistava pelaaja. Viime kaudella, kun kohtasimme Realin hän kertoi minulle, että tulemme tippumaan Segundaan. Tuollainen satuttaa ja on täysin tarpeetonta. Mielestäni häntä on hehkutettu liikaa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga