Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Cristiano Ronaldo debytoi uuden seuransa paidassa: “On todella tärkeää, että muut pelaajat pelaavat normaalisti…”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldo teki sunnuntaina virallisen debyyttinsä saudiarabialaisen Al-Nassrin paidassa. Maaleitta jäänyt portugalilainen ei ollut parhaimmillaan, vaikka hänelle tarjoutuikin muutama tekopaikka.

Cristiano Ronaldo teki kauan odotetun debyyttinsä Saudi-Arabian liigassa sunnuntaina, kun hänen edustamansa Al-Nassr kohtasi Ettifaqin. Ottelu päättyi Al-Nassrin 1-0 voittoon, mutta Ronaldo ei pystynyt avaamaan maalitiliään uudessa joukkueessaan.

Päävalmentaja Rudi Garcian mukaan Al-Nassr yritti pelata väkisin Ronaldon kautta, vaikka välillä muut ratkaisut olisivat voineet toimia paremmin.

– On todella tärkeää, että muut pelaajat pelaavat normaalisti, eivätkä pyri aina syöttämään Ronaldolle, Garcia totesi.

– Kerroin koko joukkueelle, että heidän on tehtävä oikeita valintoja kentällä. Tietysti jos Ronaldo tai Talisca ovat vapaana ja pyytävät palloa, heille täytyy syöttää. Molemmat heistä ovat pelaajia, jotka pystyvät tekemään ratkaisevan eron.

– Mielestäni tässä ottelussa meillä oli useita hyviä tilaisuuksia pelata palloa maalille, mutta Ronaldo tai Talisca eivät olleet boksissa. Meidän täytyy muovata pelaamistamme niin, että toinen heistä pelaa rangaistusalueen ulkopuolella ja toinen lähellä maalia.

– Ronaldo on yksi maailman parhaista pelaajista ja on meidän tehtävämme varmistaa, että hän pääsee parhaaseen mahdolliseen iskuun.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut