Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Harjoituksiin palannut tähtipelaaja edelleen ulkona ManU:n vahvuudesta

Jadon Sancho
AOP

Manchester Unitedin manageri, Erik ten Hag, ottaa jälleen kerran kantaa Jadon Sanchon tilanteeseen. Englantilaislaituri palasi pitkän tauon jälkeen joukkueen harjoituksiin, mutta ei ole ten Hagin mukaan vielä joukkueen vahvuudessa keskiviikkona.

Jadon Sanchon ympärillä on riittänyt valtavasti puhetta jo pidemmän aikaa. Borussia Dortmundista saapuneen laitahyökkääjän esitykset eivät ole olleet toivotulla tasolla ja tällä kaudella englantilainen on pudonnut kokonaan joukkueen pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Sanchon on kerrottu kärsivän henkisistä ongelmista, jotka saattavan osittain selittyä massiivisilla suorituspaineilla.

Sancho palasi hiljattain Manchester Unitedin harjoitusvahvuuteen, mutta manageri Erik ten Hagin mukaan hän ei ole käytettävissä joukkueen keskiviikkoisessa liigacupin ottelussa Nottingham Forestia vastaan.

– Kaikki pelaajat, jotka eivät olleet käytettävissä sunnuntain Arsenal-pelissä, eivät myöskään pelaa huomenna, joten Dalot (Diogo), Martial (Anthony) ja Sancho ovat ulkona ten Hag paljasti tiistaina.

Ten Hag kommentoi myös Unitedin tavoitteita liigacupissa.

– Tässä hommassa on kyse pokaaleiden voittamisesta, joten aiomme tehdä kaikkemme. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet mennä loppuun asti, mutta meidän on edettävä ottelu kerrallaan.

Lähde: 90min

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut