Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan HJK:lle iso menetys – Luottotoppari siirtyy Puolaan

Arttu Hoskonen puolustaja Cracovia
AOP

Veikkausliiga-mestari HJK:n keskuspuolustaja Arttu Hoskonen siirtyy Puolan Ekstraklasassa pelaavaan Cracoviaan. Hoskosen sopimus olisi ollut voimassa Klubissa vielä tulevan kauden, joten krakovalaisseura maksaa HJK:lle merkittävän siirtokorvauksen.

Puolustaja Arttu Hoskonen siirtyi HJK:hon viime kaudeksi FC Interistä. Kaarinalaislähtöisen topparin alkukausi meni loukkaantumisesta toipuessa, mutta toukokuun puolivälistä alkaen Hoskonen sementoi paikkansa avaavassa topparikolmikossa. Heinäkuun otteluruuhkassa mies viimeisteli peräkkäisissä peleissä voittomaalit VPS:n ja Ilveksen verkkoon.

Varmat otteet Veikkausliigan lisäksi eurokarsinnoissa sekä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa palkittiin marraskuussa debyytillä Huuhkajissa, jonne kutsu kävi myös tammikuun maaotteluihin. Viime kaudella Hoskonen pelasi HJK:ssa yhteensä 36 ottelua ja teki kolme maalia. Kakkosessa mies pelasi yhden ottelun Klubi 04:ssä ilman tehoja.

– Olen erittäin innoissani uudesta haasteesta urallani ja odotan jo ensimmäistä peliäni Puolassa, Hoskonen kertoo.

Aika HJK:ssa jätti positiiviset muistot.

– Haluan kiittää HJK:ta ikimuistoisesta kaudesta, jonka saimme yhdessä kokea. Kiitos faneille, jotka pitivät pelistä toiseen tunnelman katossa, kiitos joukkueen henkilökunnalle, toimistotyöntekijöille, ravintolatyöntekijöille ja ennen kaikkea pelaajille, joiden kanssa sain kokea viime vuoden tapahtumat.

– Visiittini Klubissa jäi vain vuoden mittaiseksi mutta oli sitäkin antoisampi. Toivotan koko HJK-yhteisölle kaikkea hyvää tulevaan ja paljon tsemppiä ensi kauteen! Kiitos!

Cracovia on tällä hetkellä Ekstraklasassa kahdeksannella sijalla. Matkaa kärkijoukkue Raków Częstochowaan on jo 16 pistettä, mutta viimeistä europelisijaa pitävään Widzew Łódźiin ero on vain neljä pistettä. Taaksepäin tilanne on turvallinen, sillä viimeinen putoaja Piast on yhdeksän pisteen päässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat