Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Ilves sai keskikentälleen todellisen huippunimen: “Tuo meille erittäin paljon osaamista ja johtajuutta”

Lauri Ala-Myllymäki keskikenttäpelaaja Ilves
AOP

Veikkausliigan Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen.

Ennen siirtymistään Italiaan Lauri Ala-Myllymäki pelasi kasvattajaseuransa Ilveksen paidassa yli 230 virallista ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä 46 maalia. Ilves-paidassa Lauri voitti Suomen Cupin vuonna 2019 ja Veikkausliigan pronssia kaudella 2017. Lauri liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen tämän viikon aikana.

Lauri palaa hyvillä fiiliksillä ja täynnä motivaatiota Ilvekseen. Useat seurat osoittivat kiinnostusta Lauria kohtaan, mutta hänellä oli selkeä ykkösvaihtoehto mielessä.

– Tässä vaiheessa uraa halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan. Suhde Ilvekseen on sellainen, että Ilves on minulle aina ykkösvaihtoehto Suomessa. Ilves osoitti jo syksyllä haluavansa minut takaisin ja neuvottelujen aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ilves on minulle paras vaihtoehto.

– Kaikki fokus on nyt Ilveksessä ja omassa tekemisessä. Haluan päästä huippukuntoon mahdollisimman nopeasti ja joukkueen kanssa haluamme saavuttaa menestystä. Hyvät otteet Ilveksessä saattavat sitten poikia uusia mahdollisuuksia ulkomailla, mutta nyt keskittyminen on tekemiseen täällä.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio on luonnollisesti iloinen Laurin liittymisestä joukkueeseen.

– Laurin kohdalla ei varmaankaan tarvitse kertoa, mitä hän joukkueelle tuo. Hän oli taitava pelaaja täältä lähtiessään ja nyt hän palaa kokeneempana takaisin. Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa roolissa eri keskikentällä. Hän antaa meille ominaisuuksillaan mahdollisuuden eri variaatioiden käyttämiseen keskialueella.

Urheilujohtaja Toni Hevonkorpi iloitsee myös Laurin paluusta.

– Pitkä neuvotteluprosessi on nyt saatu onnellisesti päätökseen ja on todella hienoa saada Lämmi takaisin Ilvekseen. Pelillisesti hän tuo meille erittäin paljon osaamista ja johtajuutta. Koko seurayhteisölle oman pojan paluu on varmasti iso asia. Jokainen Ilvestä ja Veikkausliiga seurannut henkilö varmasti tietää hänen taitonsa ja tasonsa. Hienoa saada näin kova pelaaja mukaan joukkueeseen.

Ala-Myllymäki pelasi Italiassa sekä Serie B:ssä Veneziassa, joka omisti hänen pelaajaoikeutensa, että Serie C:n Triestinassa lainalla. Tällä kaudella pelejä ei ole kertynyt lainkaan, mutta viime kaudella mies pääsi Italian Cupissa Venezian vaihtopenkille ja Triestinassa Serie C:ssä kymmenessä pelissä kentälle. Tehoja ei kuitenkaan syntynyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat