Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut sarjat

Veikkausliigan KuPS menetti yhden kulmakivensä Saudi-Arabiaan

Paulo Ricardo puolustaja Al-Hazem FC
AOP

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja Saudi-Arabian Roshn Saudi Leaguessa pelaava Al-Hazem FC ovat sopineet puolustaja Paulo Ricardon siirrosta. KuPS saa Ricardon siirrosta siirtokorvauksen.

28-vuotias brasilialainen Paulo Ricardo saapui KuPS:ään 2021 elokuussa ja ansaitsi heti paikan kuopiolaisten sydämissä. Kauden 2022 päätteeksi Ricardo valittiin ansaitusti Veikkausliiga-kauden parhaaksi puolustajaksi Captain’s Ball -gaalassa.

Ricardo ehti pelata KuPS:n paidassa Veikkausliigassa, Konferenssiliigassa, Liigacupissa ja Suomen Cupissa yhteensä 51 ottelua. Näissä otteluissa toppari viimeisteli 2 maalia ja antoi yhden maalisyötön sekä toimi tärkeänä lukkona Kuopion Palloseuran alakerrassa.

KuPS:llä ja Ricardolla oli voimassa oleva sopimus kauden 2023 loppuun asti ja tämä tarkoittaa, että KuPS saa siirtokorvauksen siirrosta. 186-senttisen topparin siirto jättää isot saappaat täytettäväksi, mutta päävalmentaja Pasi Tuutti näkee tilanteessa kultareunuksen.

– Olemme KuPS:ssa ylpeitä siitä, että pelaajat nousevat meillä seuraavalle tasolle ja pääsevät isompiin piireihin. Tämä on ollut meidän strategiamme jo useita vuosia ja jatkamme samalla linjalla jatkossakin. Joukkueen menestyminen tuo yksilöille mahdollisuuksia muissa sarjoissa, tämä on tietysti erittäin positiivinen asia.

Siirto ei ole tullut yllätyksenä Kuopion Palloseuran toimistolle tai valmennukselle.

– Ricardon siirto oli meillä tiedossa hyvissä ajoin, joten olemme pystyneet varautumaan hänen lähtöönsä. Olemme hyvässä tilanteessa joukkueen rakentamisen suhteen ja viimeiset palaset tulevat loksahtamaan kohdalleen lähiaikoina. Rakennamme varmasti sellaista joukkuetta, jonka 100-vuotias perinteinen jalkapalloseura ansaitsee varsinkin näin juhlavuonna.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat