Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: MM-kisoissa säväyttänyt tähti jatkamassa sittenkin Serie A:ssa – Liverpool ja Tottenham jäämässä nuolemaan näppejään

Sofyan Amrabat
AOP

Fiorentina tiedottaa aikovansa pitää kiinni tähtipelaajastaan Sofyan Amrabatista. Marokon maajoukkuemiehen kintereillä on ollut useampi Valioliigan huippuseura, mutta firenzeläiset eivät ole halukkaita päästämään häntä lähtemään.

Serie A:ssa pelaava Fiorentina pyrkii pitämään Sofyan Amrabatin riveissään. Miehen tulevaisuudella ollaan spekuloitu MM-kisoista lähtien hänen oltua yksi kisojen parhaimmista keskikenttäpelaajista.

Hyvät otteet Qatarissa eivät jääneet huomaamatta Euroopan suurseuroilta. Ainakin Tottenhamin ja Liverpoolin on raportoitu tarkkailevan Amrabatin sopimustilannetta.

Tottenhamin on kerrottu olleen Amrabatin perässä jo vuoden päivät, mutta joukkue päätyi aiemmin vahvistamaan keskikenttäänsä Rodrigo Bentancurilla.

Livepool littyi leikkiin mukaan MM-turnauksen aikana, ja joukkue kaipaakin kipeästi vahvistusta keskikentälleen.

Fiorentinan GM, Joe Bartoni, ottaa nyt kantaa Amrabatin tulevaisuuteen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä nykyiseen joukkueeseemme ja Ambrabat on tärkeä osa sitä.

Pelaajan agentti, Alberto Maria Jimmy Fontana, on niin ikään aiemmin kertonut Violan aikeista pitää tähdestään kiinni.

– Olemme saaneet Amrabatista paljon tiedusteluja, mutta aiomme kunnioittaa Fiorentinan toiveita. He päättivät pitää hänestä kiinni ja päästää Lucas Torreiran menemään. Suhteemme Fiorentinan kanssa ovat hyvällä mallilla.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset