Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan KuPS kiinnitti Huuhkajien vakionimen kärkeensä

Jasse Tuominen hyökkääjä KuPS
AOP

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt uuden merkittävän pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja hyökkääjä Jasse Tuominen ovat allekirjoittaneet tänään yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Hyökkääjä Jasse Tuominen aloitti oman Veikkausliiga-pelaajan uransa FC Lahdessa 2013. Hän pelasi yhteensä 34 liigaottelua tehden kymmenen liigamaalia pelikausilla 2013-2016, jonka jälkeen pelaajaura jatkui valkovenäläisseura BATE Borisovin riveissä. Tuominen siirtyi 2020 eteenpäin ruotsalaisseura BK Häckeniin, josta on ollut lainajaksolla norjalaisessa Tromsø IL:ssä.

Tuominen liittyy innokkain mielin uuden joukkueensa pelaajavahvuuteen ensi viikon maanantaina.

– Hienoilla fiiliksillä palaan takaisin Suomeen. Monta vuotta takana ulkomailla ja olen ehtinyt saamaan monenlaisia kokemuksia maailmalta. Kuopio pystyi tarjoamaan minulle kokonaisvaltaisen paketin, jossa on mukana olosuhteet ja roolitus. KuPS:n pelitapa sopii hyvin minun näkemykseeni pelistä. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan keltamustien väreissä.

Valmennuksen kiikareihin Tuominen löytyi pelaajaprofiilikorttien avulla.

– Tarkennettujen pelaajaprofiilikorttien myötä aloitimme valmennustiimin kanssa etsimään profiiliin sopivaa hyökkääjää ja Tuominen löytyi listallemme nopeasti. Jasselta löytyy kaikki priorisoidut valmiudet ja ominaisuudet mitä etsimmekin, KuPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti kertoo.

– Olen tosi iloinen, että pääsemme aloittamaan yhteisen matkan juuri Jassen kanssa. Hänen monipuolisuutensa hyökkääjänä tulee olemaan monelle yllätys, mutta meidän tapaamme tuo kyky sopii erinomaisesti, Tuutti jatkaa.

Viime kaudella Tuominen iski Tromsøn paidassa yhteensä 29 Norjan Elitserienin ja Norjan cupin ottelussa neljä maalia ja antoi yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat