Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Fabrizio Romano ottaa kantaa ManU-pelaajan tilanteeseen: “Joukkue pyrkii tekemään kaikkensa saadakseen hänet jaloilleen”

Jadon Sancho
AOP

Jadon Sanchon tilanteeseen ei olla vieläkään saatu täyttä selvyyttä. Manchester Unitedin pelaaja on ollut jo pidemmän aikaa sivussa tositoimista henkisten ja fyysisten ongelmien takia. Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano, kertoo oman näkemyksensä Sanchon tilanteesta.

Borussia Dortmundista sateisille saarille saapuneen Jadon Sanchon vaikeudet ovat tässä vaiheessa kaikkien Valioliigaa seuraavien tiedossa.

Unitedin manageri, Erik ten Hag, on ottanut pelaajansa tilanteeseen useaan otteeseen kantaa ja kertonut, että joukkue tekee kaiken mahdollisen saadakseen Sanchon takaisin raiteilleen.

Englantilaisen on kerrottu palanneen jo takaisin ManU:n harjoitusvahvuuteen, jota voidaan pitää positiivisena uutisena Punaisten Paholaisten kannalta.

Pelikentälle asiaa ei ole kuitenkaan toistaiseksi vielä ollut. Yksi maailman tunnetuimmista jalkapalloasiantuntijoista, Fabrizio Romano, ottaa kantaa Sanchon nykytilanteeseen.

– Manchester Unitedin ensisijainen tavoite on saada Sancho jälleen pelaavaan miehistöön. Tämä tapahtuu kuitenkin vain jos hän on täydessä kunnossa niin henkisesti kuin fyysisesti. Tästä syystä hän ei ole vielä päässyt kentälle.

– United ei harkitse Sanchon myymistä, vaan joukkue pyrkii tekemään kaikkensa saadakseen hänet jaloilleen. He haluavat suojella häntä ja hyödyntää hänen potentiaaliaan kauden loppupuoliskolla.

Lähde: CaughtOffside

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga