Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entinen Valioliigan kulttipelaaja sai potkut manageripestistään vain 59 päivässä – yhdeksän ottelun tappioputki liikaa

AOP

Kolo Toure on erotettu Wigan Athleticin managerin paikalta vain kahden kuukauden jälkeen; entinen Manchester Cityn puolustaja oli Wiganin johdossa vain yhdeksän ottelua eikä onnistunut saavuttamaan pestinsä aikana ainuttakaan voittoa.

Toure allekirjoitti kolmen ja puolen vuoden sopimuksen vasta marraskuun lopulla, mutta yhdeksän pelin sarja ilman voittoa kaikissa kilpailuissa on tuonut äkillisen lopun hänen uralleen managerina perinteikkään Wiganin peräsimessä – vain 59 päivän jälkeen.

Wigan on tällä hetkellä Mestaruussarjan viimeisenä vain 25 pisteellä. Eroa sarjapaikan säilymiseen oikeuttavaan tilaan on tällä hetkellä 4 pistettä.

Yhdessä Touren kanssa saivat lähteä samaan aikaan valmennusryhmään kuuluneet Kevin Betsy sekä Ashvir Johal.

– Ensinnäkin haluan kiittää Koloa sekä Keviniä ja Ashia heidän ponnisteluistaan jalkapalloseurassa, Toimitusjohtaja Malachy Brannigan sanoi erottamisen yhteydessä.

– Valitettavasti tulokset kentällä eivät ole olleet sellaisia kuin olisimme toivoneet ja niin vaikea päätös kuin tämä olikin, hallitus piti tarpeellisena tehdä tämä päätös ja antaa meille parhaat mahdolliset mahdollisuudet pysyä mestaruusseurana ensi kaudella, Brannigan kertoi.

Seura on vahvistanut, että jäljellä oleva valmennushenkilökunta hoitaa edustusjoukkueen asiat managerittomana aikana, ja seura pyrkii nopeasti löytämään ja nimittämään uuden managerin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga