Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsealle kova pettymys – Evertonin pelaaja kieltäytynyt siirrosta Stamford Bridgelle

Amadou Onana
AOP

Chelsean on uutisoitu viime päivinä olevan kiinnostunut Evertonin Amadou Onanasta. Hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan pelaaja itse on kuitenkin tyrmännyt siirron mahdollisuuden.

Pahemman kerran pelinsä kanssa tällä kaudella tuskaillut Chelsea pyrkii vahvistamaan keskikenttäänsä vielä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Blues on tavoitellut Benfican Enzo Fernandezia ja Brightonin Moises Caicedoa, mutta toistaiseksi laihoin tuloksin. Fernandezin kerrotaan silmäilevän muita vaihtoehtoja, eikä Brighton vaikuta liiemmin innokkaalta päästämään Caicedoa lähtemään.

Stamford Bridgellä on käännetty katseet kohti Evertonin Amadou Onanaa, mutta tämäkin yritys näyttää tuhoon tuomitulta. Lähteiden mukaan Onana on itse kieltäytynyt siirtymästä Chelseaan, joten Graham Potter saa jälleen miettiä uutta varasuunnitelmaa.

Onanan jatko Goodison Parkilla olisi varmasti suuri helpotus Toffeesin kannattajille. Belgialainen on ollut yksi syvällä rämpivän joukkueen harvoista valopilkuista tällä kaudella.

Elokuussa Frank Lampardin alaisuuteen saapunut Onana on vakuuttanut keskikentän keskustassa ja hoitanut oman roolinsa kunnialla.

Mies on joukkueensa kärkipäätä kaikissa mahdollisissa tilastovertailuissa, joten uutta manageria metsästävä Toffees haluaa pitää hänestä varmasti kiinni. Onanan tämänhetkinen sopimus on voimassa vuoteen 2027 asti.

Lähde: The Transfer Tavern

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset