Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Mikel Arteta haaveilee lisävahvistuksista: Katseet kääntyneet Italian maajoukkuemiehen suuntaan

Federico Chiesa Italian paidassa.
AOP

Arsenalin meno Valioliigassa näyttää edelleen vakuuttavalta. Mikel Arteta on saanut iskostettua ryhmänsä hurjaan pisteputkeen, eikä tällä hetkellä pysäyttäjää tunnu löytyvän. Espanjalaiskoutsi haaveilee silti uusien pelaajien tuomisesta Emiratesille.

Mikel Arteta on tehnyt loistavaa työtä Arsenalin peräsimessä. Viime kaudella täpärästi Mestarien liigan ulkopuolelle jäänyt Gunners on ollut tällä sesongilla kuin uudestisyntynyt, eikä tässä vaiheessa enää kukaan naura lontoolaisten mestaruushaaveille.

Artetan luoma sapluuna on toiminut mallikkaasti läpi kauden, mutta työ on vielä kesken. Viime kaudella vaikeita aikoja joukkueen peräsimessä kokenut espanjalainen ei tuudittaudu hyvään oloon, vaan pyrkii edelleen vahvistamaan pelaajaryhmäänsä.

Lähteiden mukaan Arteta on iskenyt silmänsä Juventuksen Federico Chiesaan. Vaikean loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut Chiesa on terveenä ollessaan ollut yksi Serie A:n viime vuosien valovoimaisimmista pelaajista.

Vuonna 2021 Italian paidassa Euroopan mestaruutta juhlineen Chiesan Juve-sopimus on päättymässä vuonna 2025. Seuran sekasortoinen tilanne saattaa kuitenkin käynnistää myyntitalkoot, jonka myötä italialaistaituri saattaisi olla kaupan.

On selvää, että tämäntasoinen pelimies kiinnostaa myös muuallakin, joten Artetan on oltava valppaana tuodakseen Chiesan Lontooseen.

Lähde: Just Arsenal News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset