Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsea viemässä ManU:n siirtokohteen nenän edestä

Malo Gusto
AOP

Chelsean uutisoidaan olevan lähellä Malo Guston hankkimista Ranskan liigassa pelaavasta Lyonista. Lähteiden mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen ja alustava sopimus on jo tehty.

Lyonin Malo Gusto on noussut raketin lailla Euroopan suurseurojen tietoisuuteen. Vasta 19-vuotiasta nuorukaista pidetään yhtenä mantereen lahjakkaimmista pelaajista, jonka siirtymistä kaikkein kirkkaimpiin valoihin on pidetty vain ajan kysymyksenä.

Valioliigan jättiseuroihin lukeutuvat Chelsea ja Manchester United ovat seuranneet ranskalaisen tilannetta jo hyvän tovin.

Chelsean omistaja, Todd Boehly, on hankkinut Stamford Bridgelle tukun puolustajia, mutta ei ole edelleenkään tyytyväinen sinisten alakertaan. Raha on vaihtamassa jälleen omistajaa, jonka myötä Gusto on raportoidusti siirtymässä Bluesin paitaan pikaisella aikataululla.

Loukkaantumisista kärsineen Reece Jamesin puuttuminen on vaikuttanut lontoolaisten pelaamiseen negatiivisella tavalla ja Guston uskotaan täyttämään englantilaisen valtavat saappaat tulevaisuudessa.

Jos uutiset pitävät paikkaansa, ManU on jäämässä nuolemaan näppejään. Old Traffordilla pakka on kuitenkin tällä hetkellä paremmin kasassa, eikä joukkueen tarve uusille hankinnoille ole yhtä akuutti.

Raporttien mukaan Chelsea tulee maksamaan Gustosta 26 miljoonan siirtokorvauksen sekä mahdolliset bonukset.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset