Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Inter Milan kaavailee Liverpoolin hyökkääjästä Romelu Lukakun korvaajaa

Roberto Firmino
AOP

Inter Milanin uutisoidaan olevan Liverpoolin Roberto Firminon perässä. Romelu Lukaku on jättämässä Giuseppe Meazzan kauden päätyttyä ja Simone Inzaghi kaavailee brasilialaisesta hänen korvaajaansa.

Roberto Firminon sopimustilanne elää edelleen. Brassitaiturin nykyinen kontrahti on päättymässä kesällä, eikä jatkosta ole toistaiseksi tietoa.

Redsin manageri, Jürgen Klopp, on kertonut medialle haluavansa pitää Firminon riveissään, mutta tässä vaiheessa kaikki vaihtoehdot ovat vielä täysin avoinna.

Serie A:n toissakauden mestari Inter Milan on raporttien mukaan kiinnostunut hankkimaan Firminon Giuseppe Meazzalle.

Joukkueeseen täksi kaudeksi palannut Romelu Lukaku on osoittautunut suureksi pettymykseksi, eikä mies tunnu pysyvän pelikunnossa lainkaan.

Toistaiseksi belgialaisjässikkä on pelannut seitsemässä Serie A-kamppailussa ja onnistunut kertaalleen maalinteossa. Ei ihan sitä, mitä aiemmin Nerazzurrin paidassa kovaa jälkeä tehneeltä pelaajalta odotettiin.

Lukakun lainasopimus on päättymässä kesällä, jolloin hänen on määrä palata jälleen Chelseaan. Simone Inzaghi haluaakin vahvistaa hyökkäystään ja harkitsee Firminon hankintaa vakavissaan.

Aiemmin yksi Liverpoolin hyökkäyksen tärkeimmistä lenkeistä on jäänyt vuosi vuodelta pienemmälle vastuulle. Mies on silti itse vakuutellut tyytyväisyyttään Merseysidellä.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset