Muut

Brasilian Supercopasta muodostui huikea trilleri: Palmeiras vei seitsemän maalin ottelun nimiinsä

Palmeiras juhlii Supercopan voittoa.

Brasilian Supercopassa nähtiin myöhään lauantaina uskomaton näytös Palmeirasin ja Flamengon välillä. Hallitseva liigamestari ja Copa do Brasilin voittaja järjestivät todellisen ilotulituksen, joka päättyi lopulta vihreäpaitaisen Palmeirasin 4-3 voittoon.

Palmeiras ja Flamengo iskivät yhteen Supercopan finaalissa. Estadio Nacional Mane Garrinchalla pelattu ottelu käynnistyi Palmeirasin hallinnalla.

Vihreäpaidat loivat jatkuvasti uhkaa Flamengon puolustukselle, joka näytti David Luizin johdolla todella haavoittuvaiselta. Flamengo vastasi kuitenkin ottelun avausmaalista, kun Everton Ribeiroa rikottiin rangaistuspotkun arvoisesti.

Gabriel Barbosa toimitti pallon varmasti verkon perukoille.

Raphael Veiga latasi irtopallosta pelin tasoihin 38. minuutilla. Palmeiras sai tasoituksestaan lisää virtaa ja Gabriel Menino laukoi joukkueensa johtoon avausjakson viimeisillä hetkillä.

Flamengo tuli toiselle jaksolle pyörremyrskyn lailla luoden valtavaa painetta vastustajan boksiin. Barbosa tasoitti ottelun puolittaisen läpiajon päätteeksi ja ottelu näytti olevan kääntymässä raitapaitojen hyväksi.

Maali-iloittelu sai kuitenkin pian jatkoa, kun Veiga niittasi kuitenkin 3-2 lukemat pilkulta, jonka Flamengon Pedro kuittasi nopeasti.

Menino viimeisteli pelin toisen osumansa 74. minuutilla, eikä Flamengo kyennyt enää nousemaan rinnalle hurjasta paineestaan huolimatta. Palmeirasille siis vuoden ensimmäinen pytty tapahtumarikkaan ja viihdyttävän ottelun jälkeen.