Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Real Madrid ja FC Barcelona kilpailevat Inter Milanin tähtipelaajasta

Marcelo Brozovic
AOP

Inter Milanin ikonisen keskikenttäpelaajan, Marcelo Brozovicin, tulevaisuus on tällä hetkellä kysymysmerkki. Real Madridin ja FC Barcelonan raportoidaan olevan äärimmäisen työteliään kroatialaisen perässä.

Inter Milania vuodesta 2016 edustaneen Marcelo Brozovicin jatkoa Giuseppe Meazzalla pidetään toistaiseksi arvoituksena. Kroatian maajoukkuemiehen nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2026 asti, mutta hänen perässään on ollut useita merkittäviä eurooppalaisia seuroja.

Brozovic on lukeutunut Internzionalen luottopelaajiin jo vuosien ajan, eikä seura varmasti haluaisi luopua hänestä. Nerazzurrin huono taloudellinen tilanne saattaa kuitenkin pakottaa seuran luopumaan joistain suurimmista tähdistään.

Real Madridin ja FC Barcelonan kerrotaan viimeisten tietojen mukaan kilpailevan kroatialaisen allekirjoituksesta.

Kummankin La Ligan jättiläisen keskikenttä on hieman murroksessa, sillä Real menetti aiemmin Casemiron, jonka lisäki Toni Kroos ja Luka Modric alkavat ikääntyä.

Barcelona on taas näillä näkymin menettämässä yhden modernin jalkapallon parhaimmista keskikenttäpelaajista, kun Sergio Busquetsin sopimus on päättymässä kesällä.

Brozovic tunnetaan äärettömän korkeasta työmoraalistaan ja kovasta taisteluasenteestaan. Kroatialainen operoi laajalla säteellä kenttää ja kattaa uskomattoman määrän kilometrejä otteluja kohden.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset