Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Lahti hankki tuttua keskikenttäosaamista: “Pelaajana aika lailla parhaassa iässä”

Bubacar Djaló keskikenttäpelaaja FC Lahti
AOP

Veikkausliigan FC Lahti ja Bubacar Djaló ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2024. Djaló on 25-vuotias portugalilaisguineabissaulainen puolustava keskikenttämies. Lahteen hän siirtyy yhdysvaltalaisesta MLS Next Pro -sarjan Rochester New York FC:stä.

Bubacar Djaló syntyi Guinea-Bissaun pääkaupungissa Bissaussa, mutta muutti perheineen nuorena Portugaliin. Siellä hän kävi läpi yhden Euroopan suurimmista juniorimyllyistä, Sporting CP:ssa nousten aina toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneeseen kakkosjoukkueeseen. Djaló on pelannut myös Portugalin poikamaajoukkueissa.

Hän kuitenkin siirtyi kakkosjoukkueesta suoraan Suomeen HJK:hon kaudeksi 2020. HJK:ssa Djaló pelasi kaksi kautta ja voitti kaksi Suomen mestaruutta pelaten yhteensä 30 liigaottelua.

Djaló jatkoi Helsingistä matkaansa Pohjois-Amerikan MLS Next Pro sarjaan Rochester New York FC:n riveihin. Päättyneellä kaudella hän pelasi 27 ottelua MLS Next Prota ja US Open Cupia ja teki yhden maalin.

FC Lahteen ja takaisin Suomeen Djaló siirtyy suurella innolla.

– Olen innoissani ja minulla on suuret odotukset tulevalle kaudelle. Uskon, että tämä kausi tulee olemaan jännittävä. Tunnen Lahden seurana jo ensimmäisestä Suomen vuodestani asti. Seuralla on nyt solidi ja mielenkiintoinen projekti menossa ja haluan olla osa sitä. Opin edellisellä Suomen visiitilläni paljon. Kasvoin ihmisenä ja pelaajana paljon ja tapasin loistavia ihmisiä, Djaló kertoo.

Lahden päävalmentaja Mikko Mannila iloitsee uudesta vahvistuksestaan. Mannilan mukaan Djaló tuo Lahden keskikentälle kaivattua fyysisyyttä ja johtajuutta. Päävalmentaja uskoo uuden hankintansa nopeaan sopeutumiseen pelisysteemin ja kentän ulkopuolisten asioiden suhteen.

– Hän on pelaajana aika lailla parhaassa iässä. Hän on näyttänyt olevansa Veikkausliigassa hyvä pelaaja. Hän on keskikentän pohjapelaaja, jollaista olemme hakeneet. Hän tuo tiettyä fyysisyyttä molempiin suuntiin. Hän oli siinä mielessä myös hyvä valinta meille, sillä hän on ollut aikaisemmin Suomessa ja hän tietää, mihin tulee ja sopeutuu nopeasti systeemiimme.

– Edellisestä Suomen-visiitistään Djaló on selkeästi kehittynyt ja kasvanut pelaajana ja hänellä on enemmän kokemusta, kun hän on käynyt lahden toisella puolella. Odotamme myös häneltä pelillistä johtajuutta, Mannila summaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat