Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan FC Haka pisti henkilöstöään osittain uusiksi

Haka - HIFK
AOP

Veikkausliigan FC Haka tiedotti maanantaina tehneensä kolme työntekijämuutosta joukkueensa henkilöstössä.

Veikkausliigan FC Hakan mukaan joukkueenjohtaja Hannu Heikkinen, fysioterapeutti Janne Hannu ja huoltaja Jari-Pekka Mäkelä ovat jatkaneet eteenpäin urillaan.

Mäkelä kertoi Hakan tiedotteessa, että poislähtöpäätös oli kova paikka.

– En olisi malttanut lopettaa, mutta tämänhetkinen maailmantilanne energiakriiseineen ynnä muineen pakotti tekemään kipeän ratkaisun lähteä rahan perässä toisiin hommiin. Toivottavasti kuitenkin vielä joskus pystyn palaamaan niihin hommiin.

Viime kaudesta jäi erityisen lämpimät muistot Mäkelän mieleen.

– Väkisin hymyilyttää, kun muistelee viime kautta! Oli hieno huomata miten Tehtaankenttä taas syttyi eloon. Oli mahtavaa kuulua semmoiseen porukkaan, mikä meillä oli.

– Kiitokset menee, niin toimiston puolelle, kuin koko työntekijästölle ja tietysti upealle joukkueelle. Hienoja pelaajia koppi täynnä, joiden osan kanssa tänä päivänäkin silloin tällöin kysellään kuulumisia.

Uudelle seuraajalleen Mäkelä lähettää terveisensä pilke silmäkulmassa, eikä hän itsekään malta kopista täysin pois pysyä.

– Paljon tsemppiä huoltajan hommiin. Loganin ja Ollien musiikki kopissa, sekä pelimatkoilla alkaa kuulostaan jo loppukaudesta ihan hyvältä.

– Varmasti lähden Tehtikselle ensi kesänä aina kun pääsen ja sen verran on ainakin mentävä kopin puolella käymään, että näen missä kunnossa Konstan paikka on.

Mäkelän paikan huoltajana ottaa erityisen tuttu kaveri, sillä Asko Jussila palaa joukkueen taustalle huoltajana, sekä samalla mies ottaa vastuulleen myös joukkueenjohtajan tehtävät.

Myös fysiikkapuolella muutoksia

Uutena fysioterapeuttina aloittaa 38-vuotias pälkäneläinen Martti Rajala, jonka oma aktiivisuus avasi portit päästä mukaan tekemään urotekoja Suomen kauneimmalla.

– Olin ollut yhteydessä Olli Huttuseen ja kuulin, että Haka etsii uutta fysioterapeuttia. Jalkapallo on kiinnostanut minua lajina pitkään, mutta töitä olen tehnyt lähinnä amerikkalaisen jalkapallon puolella. Hakan toimintaympäristö teki minuun vaikutuksen ja näin, että oli hyvä aika tehdä hyppy uuden lajin pariin.

Haka-työn lisäksi fysioterapeutiksi, hierojaksi ja liikunnanohjaajaksi opiskellut Rajala pitää vastaanotto Hervannassa, missä hän tarjoaa fysioterapeutti- ja hierojapalveluita. Alkutaival Valkeakoskella on miehen mukaan ollut erittäin positiivinen.

– Ensimetrit Hakassa ovat olleet monella tapaa mieluisia. On hienoa tehdä töitä alansa huippuammattilaisten kanssa. Minut on otettu hyvin vastaan ja odotan jo innolla tulevaa kautta.

– Työni Hakassa sisältää muun muassa urheilijoiden testaamista, kuntoutusta ja suorituskyvyn edistämistä. Pidän tärkeänä myös sitä, että huolehditaan vammojen ennaltaehkäisystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset