Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Uskomatonta sössimistä – AS Roman supertähden diivailu esti siirron Valioliigaan

Nicolo Zaniolo
AOP

Nicolo Zaniolon ympärillä riittää edelleen puhetta. AS Roman taituri on ollut monen huippuseuran tutkassa, mutta tällä hetkellä miehen ura näyttää jatkuvan Jose Mourinhon alaisuudessa. Pelaajan siirto Valioliigaan oli jo lähellä, mutta oma diivailu näyttää vesittäneen haaveet Britteinsaarille muuttamisesta.

AS Roman tähtipelaaja, Nicolo Zaniolo, on ollut yksi saapasmaan puhutuimmista pelaajista viime kuukausina. Äärettömän lahjakas nuorukainen on nostanut osakkeitaan valtavasti huikaisevilla otteillaan ja noussut yhdeksi Euroopan halutuimmista siirtokohteista.

Siitäkin huolimatta, että vakavista loukkaantumisista kärsinyt italialainen on joutunut olemaan pitkiä jaksoja sivussa tositoimista.

Zaniolo on tehnyt AS Romalle selväksi haluavansa siirtyä muihin maisemiin, mutta joukkueen manageri, Jose Mourinho, totesi hiljattain uskovansa miehen jatkoon Stadio Olimpicolla.

Legendaarinen portugalilaiskehäkettu vaikuttaa osuneen oikeaan, sillä viimeisten tietojen mukaan Zaniolo sössi itse oman siirtonsa Valioliigassa pelaavaan Bournemouthiin.

AS Roma asetti selkeät vaatimukset siirron toteutumiselle ja Bournemouth oli ainoa seura, joka pystyi vastaamaan italialaisten toiveisiin.

Raporttien mukaan Zaniolo kieltäytyi aluksi siirrosta, jonka jälkeen hän muutti mieltään niin useaan otteeseen, että Bournemouth menetti intonsa ja käänsi katseensa Sassuolon Hamed Traoreen.

Nähtäväksi jää millaisissa merkeissä Zaniolon ura tulee jatkumaan Giallorossin paidassa.

Lähde: 90min

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset