Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Sopimus katkolla – Mitä tekee Serie A:ssa loistavasti esiintynyt brittitoppari? – “Roma tarvitsee häntä”

Chris Smalling
AOP

AS Roman tähtipuolustaja Chris Smalling saattaa olla pian pakkaamassa laukkunsa. Englantilaistopparin käynnissä oleva kontrahti on umpeutumassa kesällä, eikä hänen jatkostaan ikuisessa kaupungissa ole minkäänlaisia takeita.

Chris Smalling nousi huipulle edustaessaan Manchester Unitedia vuosien 2010-2020 välillä. Mukaan mahtui luonnollisesti monenlaisia vaiheita, mutta ollessaan parhaimmillaan Smalling lukeutui kiistatta Valioliigan parhaimpien keskuspuolustajien joukkoon.

Harry Maguiren saapuminen Old Traffordille vuonna 2019 sysäsi Smallingia alaspäin Unitedin hierarkiassa, eikä joukkuetta tuolloin valmentanut Ole Gunnar Solkskjaer nähnyt hänelle enää juurikaan käyttöä.

Smalling lähti AS Romaan ensin lainalle, jonka jälkeen hänen diilistään tehtiin pysyvä. Mies on noussut Stadio Olimpicolla yhdeksi kannattajien suosikeista ja tuonut kaivattua johtajuutta joukkueen takalinjoille.

Topparin sopimus on umpeutumassa kesällä ja useamman huippuseuran on raportoitu tarkkailevan hänen tilannettaan. Roman päävalmentaja, Jose Mourinho, teki selväksi haluavansa pitää englantilaisen ryhmässään.

– Smalling on esiintynyt erittäin tasaisesti ja osoittanut arvonsa. Tiedän, että hänen sopimustilanteensa on täysin auki, mutta emme ole koskaan keskustelleet siitä keskenämme.

– Toivon, että tilanteeseen löytyy ratkaisu, sillä Roma tarvitsee häntä. Uskon myös, että tämä on hänelle kaikkein paras paikka jatkaa uraansa.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset