Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Carlo Ancelotti vaatii muutosta järkyttävään pelitahtiin: “Pelaajat tekevät tämän lajin”

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti.
AOP

Real Madrid taistelee tällä kaudella kaikilla rintamilla, kun joukkue on La Ligan lisäksi mukana Mestarien liigassa, Copa del Reyssä ja seurajoukkueiden MM-turnauksessa. Los Blancos-luotsi Carlo Ancelotti myöntää, että rasitus alkaa käydä ylitsepääsemättömäksi.

Viime kaudella Real Madrid oli Euroopan paras seurajoukkue voitettuaan La Ligan ja Mestarien liigan. UCL-kannun nostaminen tarkoittaa sitä, että Madrid osallistuu Marokossa järjestettävään seurajoukkueiden MM-turnaukseen, joten pelattavaa riittää joka rintamalla.

Realin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, kertoo, että luovuttaminen yhdessäkään kilpailussa ei ole vaihtoehto, mutta toivoo, että ottelukuormaa voitaisiin hieman keventää.

– Emme aio nostaa jalkaa kaasulta. Olemme La Ligan lisäksi pudotuspelivaiheessa kolmessa eri kilpailussa, mutta luovuttaminen ei tule kyseeseen. Tämä seura ei anna ikinä periksi ja teemme aina kaikkemme voiton eteen.

– Meidän täytyy kierrättää pelaajia viisaasti, sillä kalenterimme on uskomaton. Kaikki turnausjärjestäjät haluavat luonnollisesti osansa.

– On selvää, ettemme saa riittävästi lepoaikaa. On hienoa päästä pelaamaan näin monessa kilpailussa, mutta kaikella on rajansa. Pelaajat tekevät tämän lajin, jota meidän ei sovi unohtaa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga