Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

La Liga-kapteeni lyttää Vinicius Juniorin: “Hän käyttää rasismikorttia joutuessaan ongelmiin”

Vinicius Jr
AOP

Vinicius Jr herättää voimakkaita mielipiteitä puolesta ja vastaan. Real Madridin hyökkääjä on ollut ilmiömäisessä iskussa pelikentällä, mutta on joutunut vastustajien hampaisiin, jotka syyttävät häntä provosoinnista.

Real Madridin tähtipelaaja, Vinicius Junior, on noussut tälläkin kaudella otsikoihin muidenkin kuin pelillisten asioiden ansiosta. Äärettömän taitava brasilialainen on päässyt useamman vastustajan ihon alle maalituuletuksillaan, jotka on tulkittu provokaatioksi.

Vinicius Jr on joutunut kuuntelemaan myös rasismia katsomoiden puolelta pelien aikana ja Atletico Madridin kannattajat jopa hirttivät taannoin hänen peliasuunsa puetun nuken sillan kaiteelta.

Realin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, vaati hiljattain kunnioitusta pelaajalleen, mutta sellaista ei ole tulossa ainakaan kentän puolella, jos Mallorcan kapteenia, Antonio Railloa, on uskominen.

Real Madrid ja Mallorca kohtaavat toisensa sunnuntaina La Ligassa. Raillo kritisoi Viniciusta värikkäin sanankääntein ennen ottelua.

– Vinicius tanssii, eikä hukkaa tilaisuuksiaan. Hän ei koskaan sorru loukkaamaan tai epäkunnioittamaan vastustajiaan. Hän käyttää rasismikorttia joutuessaan ongelmiin.

– Jos minun pitäisi osoittaa pojalleni joku esikuva, voisin valita Benzeman (Karim) tai Modricin (Luka), mutta en ikinä Viniciusta.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga