Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Barca-tähti hylkäsi jatkosopimustarjouksen: Matka jatkumassa kesällä?

Sergi Roberto FC Barcelona
AOP

Sergi Roberton uskottiin olevan jatkamassa uraansa FC Barcelonassa, mutta viimeisten tietojen mukaan pelaaja on hylännyt katalonialaisten tekemän jatkosopimustarjouksen.

FC Barcelonan nuorisoakatemian kautta tiensä seuran edustusjoukkueeseen raivannutta Sergi Robertoa pidettiin aikoinaan yhtenä Euroopan suurimmista lupauksista.

Roberto on ollut arvokas pelaaja Camp Noulla, mutta vastuun määrä on vaihdellut runsaasti, joka on näkynyt myös peliesityksissä tasaisuuden puuttumisena.

Tälläkin kaudella vaihtopenkki on tullut tutuksi, jonka myötä espanjalaisen kerrottaan olevan turhautunut asemaansa.

Roberton sopimus Barcan kanssa oli päättymässä vuosi sitten, mutta siihen sorvattiin kauden mittainen jatko. Roberto suostui tuolloin reiluun palkanalennukseen saadakseen jatkaa Xavi Hernandezin alaisuudessa.

Nyt tilanne on jälleen se, että Roberton pahvi on päättymässä kesäkuun lopussa. Barcan uutisoidaan tehneen jälleen vuoden mittaisen jatkotarjouksen, mutta vanhoilla ehdoilla, jonka myötä miehen palkka olisi pysynyt ennallaan.

Roberto päätti hylätä tarjouksen, joten saa nähdä mitä hänen kohdallaan tulee tapahtumaan. Barcalla riittää ruuvattavaa palkkakattonsa kanssa. Tällä hetkellä näyttää epätodennäköiseltä, että seura olisi valmis tekemään pienelle vastuulle jääneelle Robertolle parempaa tarjousta.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset