Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ghanalainen toppari Baba Mensah jatkaa tutuilla Suomen kentillä

Baba Mensah puolustaja VPS
AOP

Toppari Baba Mensah ja Veikkausliigan Vaasan Palloseura ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen, joka kattaa option myös seuraavasta kaudesta.

Puolustaja Baba Mensah on ollut alkuvuoden Veikkausliigan VPS:ssä näytillä jo tammikuun alussa solmitun esisopimuksen myötä ja nyt on siis allekirjoitettu pysyvä sopimus. Mies on ehtinyt pelata Vaasassa jo yhden pelin ilman tehoja.

28-vuotias ghanalainen on tuttu kasvo Veikkausliiga-kentiltä. Jo kaudella 2017 ensi kertaa Ilveksessä Veikkausliigaa pelannut Mensah edusti viime kaudella IFK Mariehamnia ja teki yhteensä 22 ottelussa kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Veikkausliiga-otteluita Mensah on pelannut kaikkiaan 65 ja maaleja niissä on syntynyt kaksi. Lisäksi hän on pelannut Ykköstä Klubi 04:ssä.

Mensahilla on laaja kokemus eri puolilta maailmaa. Hän on ghanalaisen Inter Allies FC:n kasvatti ja on kiertänyt Euroopassa niin Ruotsin Allsvenskanissa, Tanskan Superligaenissa Suomen kenttien lisäksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset