Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Guardiola pelkäsi joukkueen sisäistä ongelmaa – Tässäkö syy tähtipelaajan siirrolle?

Pep Guardiola
AOP

João Cancelon lainasiirto Manchester Citystä Bayern Müncheniin oli melkoinen yllätys Britteinsaarilla. Vain vuosi sitten jatkosopimuksen Etihadille allekirjoittanut portugalilainen jäi MM-kisojen jälkeen aiempaa pienemmälle vastuulle ja päätti nostaa kytkintä.

Tammikuun siirtoikkunassa ei useimmiten nähdän valtavia yllätyksiä, mutta João Cancelon siirtymistä Bayern Müncheniin voidaan pitää sellaisena.

Aiemmin selkeä avauskokoonpanon mies alkoi jäädä pienemmälle vastuulle MM-tauon jälkeen. Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola, on luottanut viime aikoina laitapakkien osalta Nathan Akeen ja nuoreen Rico Lewisiin.

Cancelon on raporttien mukaan ollut vaikea käsittää Guardiolan ratkaisua ja miesten kerrotaan ottaneen sanallisesti yhteen. Lähteet kertovat, että katalaanikoutsi ei ottanut pelaajan tunteenpurkausta kovinkaan hyvin ja veti tästä omat johtopäätöksensä.

Guardiolan uskotaan pelänneen sitä, että Cancelon negatiivinen suhtautuminen vähentyneeseen peliaikaansa saattaisi aiheuttaa joukkueessa sisäisen ongelman.

Cancelo kiisti maisemanvaihdoksensa johtuneen Guardiolasta ja kommentoi tilannetta seuraavasti:

En saanut juurikaan peliaikaa, joka vaikutti päätökseeni. Tässä ei ole kyse Pepistä. Halusin kokea uuden seikkailun ja Bayern on mahtava joukkue. Tartuin tähän tilaisuuteen välittömästi sen ilmaannuttua.

Lähde: 888sport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset