Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern Münchenin laitapakki ei saanut haluamaansa – Siirto Inter Milaniin kariutui

Benjamin Pavard
AOP

Benjamin Pavard jatkaa edelleen Bayern Münchenin pelaajana. Mies on itse aiemmin myöntänyt julkisesti, että pelaaminen Bundesliigan ulkopuolella kiinnostaa suuresti. Inter Milan oli hänen kintereillään tammikuussa, mutta Bayern veti liinat kiinni.

Benjamin Pavardin MM-turnauksesta muodostui henkilökohtaisessa mielessä pannukakku. Bayernin puolustaja pelasi Les Bleusin avausottelussa Australiaa vastaan, mutta tämän jälkeen kohtaloksi jäi vaihtopenkillä istuminen.

Pavard riitaantui niin pahasti valmentaja Didier Deschampsin ja muiden joukkueen jäsenten kanssa, että koko maajoukkueura saattaa olla vaarassa. Myös seurajoukkuetasolla miehen ympärillä on riittänyt kuhinaa.

Pavard kertoi aiemmin kotimaansa lehdistölle, että hänen toiveena on pelata jossain muualla kuin Saksassa.

Laitapuolustajaa yhdistettiin aiemmin muun muassa AC Milaniin, jossa pelaa hänen hyvä ystävänsä, Olivier Giroud.

Myös FC Barcelonan on kerrottu tarkkailevan Pavardin sopimustilannetta, mutta toistaiseksi kummankaan joukkueen lähentelyt eivät ole tuottaneet tulosta.

Inter Milan menettää kesällä tärkeän osan puolustustaan, kun Milan Skriniar siirtyy PSG:hen. Nerazzurri kaavaili lähteiden mukaan Pavardista korvaajaa, mutta Bayern ei halunnut päästää miestä lähtemään.

Pavardin nykyinen sopimus on päättymässä vuoden 2024 kesällä, joten toistaiseksi mies jatkaa Julian Nagelsmannin alaisuudessa.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset