Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Lionel Messin jatko vaakalaudalla: PSG haluaa kiinnittää supertähden Parc des Princesille

PSG Lionel Messi
AOP

Lionel Messin sopimustilanteeseen ei ole tullut edelleenkään muutosta. Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlineen tähden sopimus PSG:n kanssa on päättymässä kesällä. Ranskalaisjoukkueen kerrotaan koittavan suostutella miestä jäämään Parc des Princesillä.

Tuoreen maailmanmestarin Lionel Messin sopimus Paris Saint-Germainin kanssa on umpeutumassa kesällä. Hätäisimmät ehtivät pitää argentiinalaista jo menneen talven lumina hänen siirtyessään Pariisiin.

Verkkaisen alun jälkeen mies on kuitenkin alkanut näyttämään omalta itseltään ja esitykset ovat olleet parhaimmillaan silmiä hivelevän kauniita.

Messin asianhoitajat kertoivat loppuvuodesta medialle, että mies haluaa miettiä jatkoaan rauhassa, eikä häntä tulisi hoputtaa mihinkään suuntaan.

Messi juhli Qatarin MM-kisoissa Argentiinan kanssa maailmanmestaruutta, jonka jälkeen hänen tulevaisuudellaan ollaan spekuloitu runsaasti.

PSG:n toiveissa on solmia mahdollisimman pikaisesti jatkosopimus taiturin kanssa, jotta Parc des Princesillä päästäisiin nauttimaan hänen esityksistään jatkossakin. Pariisilaiset kaavailevat alustavasti vuoden mittaista diiliä, johon saattaisi sisältyä mahdollisesti jatko-optio.

Lähteet tietävät kertoa, että Messin perhe on onnellinen elämäänsä Ranskassa, mutta päätöstä jatkon suhteen ei olla tehty vielä mihinkään suuntaan. Yhtenä vaihtoehtona pidetään myös siirtymistä MLS:sä pelaavan Inter Miamin paitaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat