Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU pyrkii vahvistumaan ensi kesänä kahdella Barca-pelaajalla

Erik ten Hag
AOP

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutui, mutta huhumylly sen kuin jatkaa pyörimistään. Britteinsaarilta kantautuneiden raporttien mukaan Manchester United pyrkii vahvistumaan lähitulevaisuudessa peräti kahdella FC Barcelonan tähtipelaajalla.

Murrosvaiheessa oleva FC Barcelona elää tällä hetkellä uutta renesanssia. Ronald Koemanin jälkeen joukkueen peräsimeen astunut Xavi Hernandez on pystynyt palauttamaan peli-ilon suojattiensa otteisiin, joka on näkynyt myös tuloksissa.

Matkaa riittää vielä runsaasti, kuten Mestarien liigasta putoaminen osoitti, mutta juuri tällä hetkellä Barcelona pelaa kaunista jalkapalloa. Joukkue on La Ligan kärjessä viiden pisteen erolla Real Madridiin ja hävinnyt vain yhden liigaottelun tällä sesongilla.

Xavin projekti vaikuttaakin kulkevan oikeaan suuntaan, mutta se saattaa olla uhattuna, jos viimeaikaiset huhut pitävät paikkaansa. Valioliigan jättiseura, Manchester United, on lähteiden mukaan iskenyt silmänsä kahteen Barcan tähtipelaajaan.

Red Devilsin managerin, Erik ten Hagin, kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Raphinhasta ja Ansu Fatista. Hollantilaisen uutisoidaan pyrkivän houkuttelemaan kaksikkoa siirtymään Old Traffordille ensi kesän aikana.

Blaugranan uskotaan olevan vastahakoinen ajatukselle, mutta haastava taloudellinen tilanne saattaa ajaa seuran tekemään kovia ratkaisuja.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset