Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Konkarihyökkääjä palaa Valioliigaan: “Tiedän, että tämä on iso seura”

Nottingham Forest Englannin Valioliiga
AOP

Veteraanihyökkääjä Andre Ayew siirtyi Nottingham Forestin riveihin tammikuun siirtoikkunan viime hetkillä. Ghanalainen oli vapaa-agentti hänen sopimuksensa päätyttyä qatarilaisen Al-Saddin kanssa.

Andre Ayew on Nottingham Forestin pelaaja. Valioliigafaneille tuttu mies oli pitkään monen joukkueen kiikarissa ja hänen siirtonsa Evertoniin piti olla jo lähestulkoon valmis.

Siirtoikkunan viime hetkillä nousijajoukkue Nottingham kuitenkin liittyi leikkiin mukaan ja sai napattua ghanalaisen riveihinsä. Ayew on tasonsa osoittanut rutinoitunut valioliigapelaaja, joka tuo kokemusta Forestin nuoreen ryhmään.

Ayew oli hyvällä tuulella sopimuksen synnyttyä.

– Tuntuu mahtavalta päästä edustamaan Nottingham Forestia. Tiedän, että tämä on iso seura, jolla on laaja fanikunta. Joukkue merkitsee todella paljon Nottinghamin kaupungille.

– Olen pelannut muutaman kerran tätä joukkuetta vastaan, joten tiedän myös minkälainen tunnelma City Groundilla vallitsee. Tämä on upea stadion.

– Manageri Steve Cooper tuntee minut erittäin hyvin ja osaa toimia kanssani niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella. Meillä on vahva suhde ja hän on todella hieno ihminen, jota kunnioitan valtavasti.

– Tiedän omat vahvuuteni pelaajana ja mitä pystyn antamaan tälle joukkueelle. Tulen tekemään kaikkeni sarjapaikkamme eteen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset