Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Nyt puhuu Pep Guardiola: Tämän takia portugalilaistähti jätti Etihadin

Pep Guardiola
AOP

João Cancelon siirto Manchester Citystä Bayern Müncheniin on vallannut runsaasti palstatilaa mediassa viime päivien aikana. Pelaaja kertoi hiljattain oman versionsa tapahtumista. Nyt suunsa avaa Pep Guardiola, jonka väitetään ajautuneen huonoihin väleihin portugalilaisen kanssa.

Manchester Cityn puolustuosasto on kokenut suuria muutoksia Qatarin MM-kisoista johtuneen talvitauon jälkeen. João Cancelon lähteminen Bayern Müncheniin tuli yllätyksenä monille.

Nyt myös toinen avauksen takuumies, Kyle Walker, on alkanut menettää asemiaan ykkösmiehistössä Rico Lewisin hyvien otteiden myötä. Citizensin manageri, Pep Guardiola, ottaa kantaa Cancelon lähtöpäätökseen ja joukkueen alakertaan tekemiinsä muutoksiin.

– Qatarin MM-kisojen jälkeen pidimme lyhyen pre-seasonin, jonka aikana kokeilimme erilaisia variaatioita. Pidin näkemästäni, jonka myötä jotkut pelaajat ovat saaneet enemmän peliaikaa kuin toiset.

– Cancelo rakastaa vastuuta ja hän on ollut yksi joukkueen eniten pelanneista pelaajista viime vuosina.

– Hän tarvitsee peliaikaa ollakseen onnellinen, joten päästimme hänet Bayern Müncheniin. Jos heidän kaltainen seuransa haluaa Cancelon, se tarkoittaa, että kyseessä on huippupelaaja.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa hänen työetiikastaan tai harjoittelumotivaatiostaan. Toivon hänelle pelkkää seuraavien kuukausien ajaksi. Kukaan ei tiedä mitä ensi kaudella tapahtuu.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga