Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hurja ottelutahti ei paina ManU-tähden pohkeissa: “Olen todella pettynyt jos en pääse avauskokoonpanoon”

Bruno Fernandes
AOP

Manchester Unitedilla on monen muun Euroopan kärkiseuran tavoin meneillään järkyttävän kova otteluruuhka. Unitedin kipparina tällä kaudella toiminut Bruno Fernandes kertoo kuitenkin haluavansa itse päästä pelaamaan jokaisen mahdollisen minuutin.

Ryhtinsä suoristanut Manchester United on tällä kaudella huomattavasti lähempänä sitä, mitä seuran perinteet edellyttävät.

Mestaruustaistelu lienee muiden heiniä, mutta Unitedin kannalta tärkeintä on se, että seura on pystynyt palauttamaan oman uskottavuutensa.

Old Trafford on tällä kaudella ollut yksi Valioliigan vaikeimmista stadioneista vierasjoukkueille ja ManU on pystynyt kaatamaan kotonaan Arsenalin ja Manchester Cityn.

United selvitti tiensä liigacupin finaaliin, joka tarkoittaa sitä, että joukkueella on tässä kuussa edessään seitsemän ottelua. Hurjasti vastuuta saanut Bruno Fernandes kuitenkin kertoo, että virtaa riittää.

– Olen todella pettynyt jos en pääse avauskokoonpanoon tai minut otetaan vaihtoon kesken ottelun. Managerimme (Erik ten Hag) tietää tämän.

– Olen sataprosenttisessa kunnossa, joten haluan auttaa joukkuetta parhaani mukaan, oli roolini mikä hyvänsä.

– Tämä koskee kaikkia pelaajiamme, mutta on selvää, että jotkut tarvitsevat enemmän lepoa kuin toiset. Valmentaja tekee pelaajavalinnat aina joukkueen etua ajatellen.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga