Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridille arvokkaat pisteet kuumasta ottelusta: Tuttu mies jälleen valokeilassa

Vinicius Junior Real Madrid
AOP

La Ligassa nähtiin torstaina mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Real Madrid ja Valencia mittelivät paremmuudestaan. Lämmintunnelmainen ottelu päättyi Los Blancosin voittoon Marco Asension ja Vinicius Juniorin maaleilla.

Real Madrid oli hyvällä jalalla liikkeellä heti pelin ensi hetkistä lähtien. Luka Modric petasi Marco Asensiolle huippupaikan vain muutaman minuutin jälkeen, mutta miehen laukaus jäi puolittaiseksi.

Vierasjoukkue Valencia oli avaujaksolla puolustuasemissa, eikä saanut hyökkäyspeliään juurikaan käyntiin.

Realin Eduardo Camavingalle tarjoutui hyvä tontti puolentunnin kohdalla, mutta ranskalaisen yritys päätyi sivuverkkoihin.

Avausjakso päättyi maalittomana, mutta toisella nelivitosella alkoi tapahtua.

Karim Benzema syötti boksin kulmalla odottaneelle Ansensiolle, jonka huikea laukaus jätti Valencian maalia vartioineen Giordi Mamardashvilin voimattomaksi. Peliä oli pelattu tässä vaiheessa 52 minuuttia.

Edellisestä osumasta ehti vierähtää vain kaksi minuuttia, kun Real osui jälleen. Vinicius Jr viimeisteli varmasti pitkän pystyjuoksunsa päätteeksi ja Benzema kirjautti illan toisen syöttöpisteensä.

Tämän jälkeen tunteet hieman kuumenivat ja kentällä nähtiin rumia otteita. Valencian toppari Gabriel Paulista potkaisi punaisen kortin arvoisesti Viniciusta, jota seurasi pienimuotoinen torikokous. Kyseessä oli niin räikeä vahingoittamisyritys, että jatkoseuraamuksia lienee luvassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga