Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valmentajalegenda kritisoi tapaa, jolla valioliigatähti jätti joukkueensa: “Hän on Evertonin oma poika”

Anthony Gordon
AOP

Newcastle United vahvistui tammikuun siirtoikkunan aikana Evertonista saapuneella Anthony Gordonilla. Toffeesin entinen manageri Sam Allardyce kritisoi tapaa, jolla Gordon jätti poikavuosiensa joukkueen.

Anthony Gordon siirtyi St. James’ Parkille Eddie Howen alaisuuteen tammikuun viimeisten päivien aikana. Nuorukainen oli jo pidemmän aikaa lähtökuopissa, mutta Everton piti itsepintaisesti kiinni seuraa lapsesta asti edustaneesta Gordonista.

Lopulta väistämätön tapahtui, eikä Evertonille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin päästää pelaaja lähtemään hänen jätettyään kahdet peräkkäiset harjoitukset väliin.

Evertonia takavuosina valmentanut Sam Allardyce osasi odottaa siirtoa, mutta ei pitänyt tavasta, jolla Gordon jätti joukkueen.

– En tiedä kuinka paljon Chelsea tarjosi hänestä viime kesänä, mutta huhujen mukaan summa pyöri 60 ja 70 miljoonan punnan välillä.

– Hän jäi tuolloin Evertoniin, mutta pakotti nyt itse siirtonsa ulos, josta en pitänyt. Gordon on Evertonin oma poika ja seuran kannattaja. Mutta bisnes on välillä tälläistä.

– Mielestäni Newcastle sai hänet hieman alihintaan, jos verrataan muihin tammikuun siirtoikkunassa ostettuihin pelaajiin. Hän on joka tapauksessa hyvä hankinta Newcastlelta.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset