Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

West Ham-kippari vaihtamassa maisemaa kesällä? – “Haluan pelata Mestarien liigaa”

Declan Rice
AOP

Declan Rice on ollut jo pitkään useamman Valioliigajätin siirtokohteena. West Hamin kippari on pysynyt toistaiseksi seurauskollisena, mutta myönsi hiljattain, että Mestarien liigassa pelaaminen on yksi hänen tavoitteistaan.

West Ham on pystynyt pitämään onnistuneesti kiinni Declan Ricestä, mutta keskikenttäpelaajan uskotaan olevan mahdollisesti vaihtamassa maisemaa kesällä.

Lontoolaisten kapteeni on yksi Valioliigan parhaista pelaajista omalla pelipaikallaan ja kuuluu myös Englannin maajoukkueen vakiokalustoon.

Chelsea on tavoitellut omaa kasvattiaan jo vuoden päivät, jonka lisäksi myös Arsenal ja Newcastle ovat kiinnostuneita hänen palveluksistaan.

Rice on vannonut moneen kertaan rakkauttaan Hammersia kohtaan, mutta myönsi hiljattain, että seuraavan askeleen ottaminen pyörii mielessä.

– On sanomattakin selvää, että haluan pelata Mestarien liigaa, Rice totesi.

-Olen pystynyt esiintymään tasaisesti useamman vuoden ajan ja haluan kehittyä entisestään. Useat ystäväni pääsevät kilpailemaan täkeimmistä pokaaleista ja sitä haluan myös itselleni.

– Meillä on vain yksi ura ja sen päätyttyä sitä haluaa katsoa taaksepäin ja muistella saavutuksiaan.

Ricen sopimus on päättymässä ensi vuoden kesällä, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että maisema on vaihtumassa aikaisemmin.

Lähde: Football365

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset