Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Crystal Palace matkaa Old Traffordille – Patrick Vieiralla riittää luottoa omiensa iskukykyyn: “Paljon tulee riippumaan siitä…”

Patrick Vieira
AOP

Crystal Palace matkaa tänään Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasalukemiin Selhurst Parkilla, joten ManU ei voi todellakaan lähteä otteluun takki auki. Patrick Vieiralla riittää luottoa omiensa kykyihin.

Manchester Unitedin ja Crystal Palacen parin viikon takainen mittelö oli tasaista vääntöä. United piti odotetusti enemmän palloa, mutta Erik ten Hagin miehistön hyökkäyspelaaminen oli nuhaista ja terävyys puuttui.

Crystal Palace nousi maalin tappioasemasta tasoihin täysin ansaitusti ja enemmänkin oli tarjolla. Wilfried Zaha karkasi toisen jakson loppuhetkillä karkuun, mutta Aaron Wan-Bissakan ilmiömäinen liukutaklaus pelasti Red Devilsin tappiolta.

Joukkueet ottavat tänään jälleen toisistaan mittaa Unitedin kotiluolassa. Ennakkosuosikin asemasta ei liene epäselvyyttä, mutta Palacen manageri Patrick Vieira uskoo joukkueensa iskukykyyn.

– Me lähdemme aina samalla asenteella ketä tahansa vastustajaa vastaan. Haastoimme Unitedin edellisellä kerralla todella hyvin ja pystyimme laittamaan heidät ahtaalle.

– Joudumme jälleen kovaan testiin, mutta paljon tulee riippumaan siitä, miten paljon pystymme häiritsemään heidän pelaamistaan. Meidän on pysyttävä kurinalaisina ja noudatettava pelisuunnitelmaamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga