ManU:lle pisteet hurjan taistelun jälkeen – Casemiro katseli punaista

Casemiro

Manchester United ja Crystal Palace ottivat lauantaina yhteen Old Traffordilla. Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Selhurst Parkilla jolloin päädyttiin pistejakoon. Tälläkin kertaa pelistä muodostui erittäin tasaväkinen kamppailu.

Old Traffordilla nähty ManU:n ja Crystal Palacen valioliigaottelu starttasi kotijoukkueen hallinnalla.

Avausmaali näki päivänvalon seitsemännellä minuutilla, kun Red Devilsille tuomittiin rangaistuspotku Will Hughesin käsivirheen seurauksena. Bruno Ferndandes teki bravuuritemppunsa ja toimitti pelivälineen verkon perukoille.

Palace oli lähes koko ensimmäisen jakson täysin telineissä ManU:n kontrolloidessa kenttätapahtumia. Avausjakso päättyi isäntien 1-0 johdossa.

Palace sai juonesta kiinni toisella nelivitosella. Patrick Vieiran suojatit pystyivät pitkiin pallonhallintajaksoihin, mutta todelliset tekopaikat olivat vähissä.

Hitaan alun jälkeen United nousi kuitenkin jälleen kuskin paikalle. Marcus Rashford niittasi reilun tunnin jälkeen joukkueensa kahden maalin johtoon. Osuma syntyi upean kombiaation seurauksena, jossa Luke Shaw antoi viimeisen syötön.

Ottelu näytti jo selvältä, mutta draamaa oli tarjolla vielä yllin kyllin.

Jeffrey Schlupp torppasi pallosta luopuneen Antonyn voimalla sivurajan yli. Tämä aloitti torikokouksen, jonka seurauksena tilanteeseen rynnänneelle Casemirolle tuomittin punainen kortti.

Brasilialainen tarttui Hughesia kaksin käsin kurkusta, ja VAR-tarkistuksen jälkeen tuomiona oli suora ulosajo Schluppin selvitessä keltaisella.

ManU:n peli meni täysin sekaisin Palacen painaessa rajusti päälle. Schlupp ohjasi kauniisti joukkueensa maalin päähän, mutta ManU pystyi säilyttämään johtoasemansa rajun puolustustaistelun jälkeen.