Muut sarjat

Ei Pukki-partya tänä viikonloppuna – Burnley kasvatti Mestaruussarjan johtoaan

Fulham - Burnley

Burnley kasvatti johtoaan Mestaruussarjan kärjessä voitettuaan 3-0 Norwichin, kun taas Sheffield United jäi tasapeliin Rotherhamissa.

Burnley kasvatti johtoaan Mestaruussarjan kärjessä seitsemään pisteeseen voittamalla 3-0 Teemu Pukin edustaman Norwichin, kun Sheffield United hallitsi Rotherhamia, mutta jäi tasapeliin.

Anass Zaroury siirsi Burnleyn johtoon kahdeksalla minuutilla Tim Krulin virheen jälkeen, ja vaikka he joutuivat odottamaan toista puoliaikaa seuraavien maalien osalta, oli Burnley pelin hallitsevan osapuoli. Kaksi maalia kuudessa minuutissa vaihtopelaaja Vitinhon ja debytantti Hjalmar Ekdalin toimesta, ratkaisivat pelin ja toivat voiton.

Burnleyn nousu takaisin Valioliigaan alkaa olla lähellä, sillä kolmantena, ja ensimmäisenä karsintoihin joutuvana joukkueena, oleva Middlesbrough on jo 17 pistettä Burnleya perässä. Viimeistä karsijan paikkaa pitävä West Bromwich on puolestaan jäänyt jo 21 pisteen päähän sarjaa johtavasta Burnleysta.

Burnleya valmentaa Manchester City -legenda Vincent Kompany, joka on saamassa kaudesta komean sulan hattuunsa valmentajana.