Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool koki nöyryytyksen Molineux’lla: “Tekosyitä ei ole olemassa”

Jürgen Klopp
AOP

Liverpoolin sysimusta kausi sai jälleen jatkoa lauantaina, kun joukkue taipui Wolverhampton Wanderersin vieraana lukemin 0-3. Reds valahti tappion myötä sarjataulukon kymmenennelle sijalle ja europelipaikat alkavat olla saavuttamattoman kaukana.

Wolverhampton Wanderers jatkoi Liverpoolin katastrofaalista sesonkia ottamalla Jürgen Kloppin suojattien kustannuksella selkän 3-0 voiton.

Pool sai Molineux’lla pelattuun otteluun mahdollisimman huonon alun, kun Fabinho ohjasi pallon omaan häkkiin seitsemän minuutin kohdalla.

Tästä ehti kulua vain viisi minuuttia ennen kuin Craig Dawson lisäsi isäntien johtoa. Ruben Neves viimeisteli ottelun loppulukemat toisella puoliajalla. Pool hallitsi toista jaksoa, mutta joukkueen pelaaminen oli tehotonta.

Redsin manageri, Klopp, purki ottelun jälkeen pettymystään sanoiksi.

– Aloitimme pelin surkeasti niin kuin kaikki näkivät. Vastustaja pääsi nopeasti kahden maalin johtoon, mutta se oli täysin omaa syytämme. Puolustimme laiskasti ja olimme liian passiivisia. On vaikea sanoa, mistä se johtui, mutta mitään tekosyitä ei ole olemassa.

– Yleisö pysyi puolellamme ja pelasimme 45 minuutin ajan hyvää jalkapalloa, mutta emme kyenneet tekemään maalia. Alun virheet maksoivat meille tämän ottelun.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga