Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolin keskikenttäpelaaja jättämässä Anfieldin taakseen? – Sopimus päättymässä kesällä

Mo Salah ja Naby Keita tuulettavat Liverpoolin maalia.
AOP

Liverpoolin Naby Keita on jäämässä ilman sopimusta tulevana kesänä, joka tarkoittaa sitä, että hän on ollut vuoden alusta vapaa neuvottelemaan ulkomaisten seurojen kanssa. Guinealainen on jäänyt tällä kaudella todella pienelle vastuulle Anfieldillä.

Liverpoolilla on riveissään tukku pelaajia joiden sopimus on päättymässä kesällä. Yksi heistä on Naby Keita, jonka tilanne on tässä vaiheessa täysin arvoitus.

Suurten odotusten saattelemana Merseysidelle vuonna 2018 saapunut Keita on pystynyt ajoittain häikäiseviin suorituksiin, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat jättäneet jälkensä miehen itseluottamukseen.

Guinealaisen suoritustaso on ailahdellut tämän seurauksena runsaasti, eikä Jurgen Kloppilta ole viime aikoina enää herunut luottoa.

Keita on pelannut tämän kauden aikana viidessä valioliigaottelussa ja tarjolla on ollut ainoastaan jämäminuutteja. Siitäkin huolimatta, että Klopp on tuskaillut keskikenttänsä kanssa, eikä sopivaa ryhmitystä ole tuntunut millään löytyvän.

Keita on ollut sopimustilanteestaan johtuen tammikuun alusta lähtien vapaa neuvottelemaan ei-englantilaisten seurojen kanssa.

Viimeisten tietojen mukaan Turkin liigassa pelaava Galatasaray on kiinnostunut tarjoamaan miehelle sopimusta. Keitan kannasta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta peliajan kannalta siirto saattaisi olla järkevää.

Lähde: The Liverpool Offside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset