Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Mediapeli käynnissä: Bayernin valmentaja tyrmää PSG:n ilmoituksen supertähden loukkaantumisesta: “On liian aikaista sanoa…”

Julian Nagelsmann
AOP

Mestarien liiga on pyörähtämässä pian käyntiin pitkän odotuksen jälkeen. Kilpailu on edennyt neljännesvälierävaiheeseen, jonka yksi mielenkiintoisimmista ottelupareista on PSG – Bayern München.

PSG ja Bayern München ottavat toisistaan mittaa vajaan parin viikon päästä UCL:n pudotuspeleissä. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa useasti kuluneiden vuosien aikana ja kaksikon välillä on nähty upeita kamppailuja.

Odotusarvo on jälleen kerran korkealla, kun joukkueet ottavat mittaa toisistaan otteluparin ensimmäisessä osassa Parc des Princesillä.

PSG tiedotti hiljattain verkkosivuillaan Kylian Mbappen kärsivän vammasta, joka pitää hänet sivussa kyseisestä ottelusta. Bayernin valmentaja, Julian Nagelsmann, pitää ranskalaisjoukkueen ilmoitusta kuitenkin mediapelinä.

– En usko, että Mbappe on sivussa, joten odotan näkeväni hänet heidän joukkueessaan, Nagelsmann kertoo.

– Heidän verkkosivuillaan uutisoidaan, että hän on sivussa vähintään kolmen viikon ajan. Jos hänellä ei ole kuitenkaan mitään rakenteellista vammaa, en näe mitään syytä miksei hän pelaisi.

– Kun kyseessä ei vaikuta olevan mitään vakavaa, on liian aikaista sanoa, että hän on sivussa kolme viikkoa.

Nähtäväksi jää osuuko Nagelsmannin arvailut oikeaan.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga