Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UCL-pudotuspelit käynnistyvät huomenna – AC Milanin managerilta varoitus Tottenhamin suuntaan: “Tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä”

Stefano Pioli
AOP

Mestarien liigan pudotuspelivaihe käynnistyy tiistaina kahdella otteluparilla. Toinen näistä starttaa San Sirolla pelattavalla AC Milanin ja Liverpoolin välisellä koitoksella. Italialaisten päävalmentaja, Stefano Pioli, varoittaa tulevaa vastustajaa oman joukkueensa iskukyvystä.

AC Milan on ollut tällä kaudella enemmän tai vähemmän turbulenssissa. Viime vuonna Scudettoa pitkän tauon jälkeen juhlinut Rossoneri on ailahdellut runsaasti kuluvalla sesongilla.

Joukkue on tällä hetkellä Serie A:n viidennellä sijalla peräti 18 pistettä sarjakärki Napolia perässä.

Raitapaitojen pelaaminen ei ole missään nimessä vakuuttanut, mutta tästä huolimatta joukkueen managerilla Stefano Piolilla riittää uskoa ennen tiistaista UCL-pudotuspeliottelua Tottenhamia vastaan.

– Me uskomme olevamme samalla tasolla kuin Tottenham. Mestarien liigan voittaminen on meille suuri unelma, mutta siitä on turha puhua juuri nyt.

– Vastustajamme voitti viikko sitten Manchester Cityn, mutta emme lähde otteluun altavastaajina. Siitä tulee suuri kamppailu ja on selvää, että meidän on oltava parhaimmillamme.

– Taloudellisessa mielessä emme pysty kilpailemaan heidän kanssaan. Se ei tule kuitenkaan ratkaisemaan ottelua. Meillä on suuri haaste edessämme, mutta tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä voiton eteen.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga