Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Veikkausliigan Ilves hankki nuoren ghanalaistopparin

Ilves Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigan Ilves on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen 20-vuotiaan ghanalaistopparin Mohammed Umarin kanssa.

Puolustaja Mohammed Umar kävi jo viime kesänä tutustumassa Veikkausliigan Ilvekseen sekä harjoittelemassa joukkueen kanssa. Tammikuussa hän liittyi uudelleen joukkueen harjoitusvahvuuteen ja nyt solmitun sopimuksen myötä hän edustaa seuraa ainakin tämän kauden ajan.

– Umar on fyysisesti vahva toppari, jolla on potentiaalia kehittyä erinomaiseksi pelaajaksi. Hän on harjoituksissa esittänyt hyviä otteita ja kunhan hän tottuu paremmin uuteen maahan, kulttuuriin ja erilaiseen tapaan pelata jalkapalloa, uskomme että hänestä on meille paljon iloa.

– Sopeutuminen vie varmasti jonkun verran aikaa, mutta hän on ollut erittäin positiivisella asenteella liikenteessä ja hän on selkeästi halukas oppimaan ja kehittymään, Ilveksen urheilujohtaja Toni Hevonkorpi kuvailee joukkueen uutta pelaajaa.

Ilves hakee kuitenkin vielä muutamaa lisäpalasta.

– Umarin sopimuksen myötä joukkueen rakentaminen edistyy suunnitellusti. Tällä hetkellä haemme vielä oman organisaatiomme ulkopuolelta yhtä topparia sekä yhtä hyökkääjää. Kun nuo pelaajat ovat löytyneet, tarkastellaan tarvetta mahdollisten muiden vahvistustarpeiden osalta, Hevonkorpi jatkaa joukkueen tilanteesta.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat