Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan KTP hankki nuoren ruotsalaisen: “Häneltä ei suuria heikkouksia löydy”

KTP Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigassa pelaava KTP on päässyt sopuun Italian Serie B:ssä pelaavan Venezia FC:n kanssa Gabriel Sandbergin lainaamisesta loppukaudeksi vihreävalkoisiin. Maaliskuussa 20 vuotta täyttävä 188-senttinen keskikenttäpelaaja on esiintynyt edukseen niin harjoituksissa kuin harjoitusotteluissa.

KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kuvailee tuoretta hankintaa Gabriel Sandbergiä moderniksi keskikenttäpelaajaksi.

– Häneltä ei suuria heikkouksia löydy. Sandberg on hyvin liikkuva, vahva kaksinkamppailussa, omaa hyvän syöttövalikoiman ja on hyvä riistämään palloja. Halusimme keskikentällemme hieman erityylisen pelaajan kuin mitä meidän muut pelaajamme ovat. Sandberg on päässyt nopeasti joukkueeseen sisään ja on persoonana erinomainen, Ikävalko kertoo.

Sandberg on alkujaan hieman Kotkaa suuremmasta Nyköpingistä. Ennen Italiaan siirtymistään Sandberg ennätti 17-vuotiaana pelata Nyköpings BIS:n edustusjoukkueessa isossa roolissa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Viime ja käynnissä olevalla kaudella Sandberg on pelannut Venezian Primavera- eli alle 19-vuotiaiden joukkueessa.

– Sandberg tulee hakemaan meiltä peliaikaa miesten peleistä. Häneltä löytyy Venezian edustuksesta yksi pelattu cupin ottelu. Siellä koettiin, että hän on ikään kuin pelannut Primaveran läpi eli on liian hyvä sinne. Sandberg ei kuitenkaan vielä ole pystynyt murtautumaan edustusjoukkueeseen, joten lainasiirto tuli ajankohtaiseksi. Tämä siirto sopi hyvin molemmille osapuolille, Ikävalko taustoittaa.

Ikävalko sanoo, että Sandberg on yksi niistä pelaajista, joiden otteita kannattaa tiiviisti seurata.

– Se tietysti jää nähtäväksi pystyykö hän ottamaan meillä avauskokoonpanon paikan. Nyt meillä on keskikentällä hyvä kilpailutilanne. Ensimmäisessä harjoitusottelussamme MP:tä vastaan Gabi oli erinomainen ollen ottelun paras pelaaja. Minulla on todella positiiviset fiilikset siitä, että saimme hänet Kotkaan, Ikävalko sanoo.

19-vuotias Sandberg on edustanut Veneziaa tällä kaudella yhteensä 12 ottelussa ja on tehnyt kaksi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat