Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Carlo Ancelotti kommentoi Realin tappiota: “Tiesimme, että tästä tulee erittäin haastava ottelu”

Carlo Ancelotti
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Real Madrid joutui maistamaan tappion karvasta kalkkia Mallorcan vieraana. Carlo Ancelottin kasvoilta paistui raju pettymys pelin jälkeen, mutta italialaisvelho näki myös hyviä asioita suojattiensa pelaamisessa.

Mallorca heitti kapuloita Real Madridin rattaisiin ja pystyi aiheuttamaan Los Blancosille kauden kolmannen tappion La Ligassa.

Tuloksen myötä Barcelonan etumatka sarjan piikkipaikalla venähti viiteen pisteeseen ja katalonialaisilla on mahdollisuus nykäistä lisää kaulaa omassa rästiottelussaan.

Barca kohtaa myöhemmin tänään pelattavassa ottelussa Sevillan, ja voittamalla andalusialaisjoukkueen Xavi Hernandezin miehistön etumatka alkaa näyttää suurelta.

Realin manageri, Carlo Ancelotti, osasi omien sanojensa mukaan odottaa vaikeaa peliä Mallorcaa vastaan. Italialainen löysi reilusti parannettavaa suojattiensa otteista, mutta näki myös hyviä asioita Los Blancosin pelaamisessa.

– Tiesimme, että tästä tulee erittäin haastava ottelu. Juuri tälläiseen kamppailuun me pyrimme valmistautumaan. Emme kuitenkaan pystyneet hallitsemaan tapahtumia toivotulla tavalla.

– He tekivät aikaisen maalin, joka teki pelaamisestamme haastavaa. Tämä oli todella rikkonainen ottelu, mutta pystyimme sopeutumaan siihen.

– Meillä oli hyviä tilaisuuksia tasoittaa, mutta emme saaneet maalia aikaiseksi. Meillä oli suuria ongelmia murtautumisvaiheessa, johon meidän on kiinnitettävä jatkossa huomiota.

Lähde: Diario AS

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga