Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin mestaruushaaveille kova kolaus: Oma maali ja missattu pilkku

Nacho Fernandez
AOP

Real Madridin mestaruushaaveet kokivat kolauksen sunnuntaina, kun Mallorca yllätti Carlo Ancelottin suojatit. Los Blancosin valtava vyörytys ei tuottanut tulosta ja ottelu ratkesi ensimmäisellä puoliajalla syntyneeseen Nacho Fernandezin omaan maaliin.

Mallorca sai Real Madria vastaan loistavan alun, kun pallo oli hallitsevan mestarin verkossa jo 13. peliminuutilla. Vedat Muriqi nousi vastustajan boksiin ja kurotti laidalta tulleeseen keskityspalloon.

Miestä vartioinut Nacho Fernandez nousi kuitenkin korkeimmalle ja pallo päätyi espanjalaispuolustajan päästä omaan pömpeliin.

Real vei tämän jälkeen ensimmäistä puoliaikaa selvästi, mutta viimeiset ratkaisut olivat köykäisiä ja sihti pahemman kerran hukassa.

Realille tuomittiin rangaistuspotku noin tunnin kohdalla, kun Mallorcan maalivahti, Predjag Rajkovic, rikkoi puolittain läpi karannutta Vinicius Junioria.

Marco Asensio otti vetovastuun, mutta Rajkovic venyi upeaan torjuntaan pitäen lukemat ennallaan.

Tämän jälkeen Realin vyöry alkoi toden teolla ja valkopaidat murtautuivat jatkuvasti parhaille maalintekosektoreille. Vinicius Jr näytti jälleen vaarallisuuttaan ja hätyytteli useaan otteeseen Mallorcan maalia, mutta ruuti oli märkää.

Isäntien paikat jäivät vähiin toisella jaksolla ja joukkue tyytyi puolustamaan.

Antonio Rüdigerille tarjoutui vielä loppuhetkissä kelvollinen maalipaikka, mutta saksalaisen pusku oli osoitteeton.

Mallorcalle upeat pisteet taisteluvoiton jälkeen ja Los Blancosille valtava pettymys mestaruustaistoa ajatellen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga