Serie A

Napoli jatkaa uskomattomassa liidossa: Tähtihyökkääjä osui kahdesti

Victor Osimhen

Napoli jatkoi voittokulkuaan Serie A:ssa kun joukkue päihitti Spezian selkein 3-0 lukemin. Partonopein maaleista vastasivat Kvicha Kvaratskhelia ja kahdesti verkkoa heiluttanut Victor Osimhen.

Spezia joutui valtavan haasteen eteen Serie A:ssa, kun vastaan asettui sarjan piikkipaikalla porskuttava Napoli.

Stadio Alberto Piccolla käyty kamppailu starttasi odotetusti vieraiden hallinnalla, mutta Spezia selvisi kuivin jaloin Napolin mylläkästä, joten tauolle siirryttiin 0-0 tasalukemissa.

Maalihanat aukesivat heti toisen nelivitosen ensiminuuteilla, kun georgialaistähti Kvicha Kvaratskhelia vei Napolin johtoon rangaistuspotkusta. Sama mies oli lähellä toistamiseen noin tunnin pelin kohdalla, mun Spezian maalivahti Bartlomiej Dragowski esitti hienon torjunnan.

Dragowskille sattui kömmähdys kymmenen minuuttia myöhemmin, kun hän ajoitti vastaantulonsa väärin ja Napolin tähtihyökkääjä, Victor Osimhen, pääsi puskemaan pallon verkkoon.

Nigerialainen viimeisteli illan toisensa viisi minuuttia myöhemmin, kun Kvaratskhelia pelasi hänelle loistavan tekopaikan, eikä siirtohuhujen kohteena oleva pelaaja erehtynyt.

Napoli jatkaa voittonsa myötä sarjakärjessä peräti 16 pisteen erolla toisena olevaan Inter Milaniin. Spezian kausi on ollut odotetun vaikea ja joukkue löytyy sarjataulukon 17. sijalta.